Metsään uppoutuminen on voimallinen läsnäolon ja luontoyhteyden syventämisen tekniikka, jolla voi myös purkaa stressitilaa ja “nollata” sisäisesti itsensä.

Metsään uppoutuminen on kokonaisvaltainen kokemus. Uppoutuminen muuttaa fysiologista tilaa, palauttaa läsnäoloon kehoon tähän ja nyt, sekä syventää luontoyhteyden kokemusta. Metsään uppoutumisessa saa toki myös luonnon tutkittuja hyvinvointivaikutuksia.

Metsään uppoutumisen retkellä saat 1,5–2,5 tunnin syvän sukelluksen metsiin. Palaat syvempään läsnäoloon ja luontoyhteyteen. Retkillä on mukana metsään uppoutumista, mindfulnessin periaatteita, joogaa sekä monia pysähtymisen hetkiä. Nautit ihanasta luonnosta ja voimallisista harjoituksista sekä saat luonnon tutkittuja hyvinvointivaikutuksia.

Paikkoina on Seinävuoren rotkolaakso ja Silmäsuon maisemat Tuusniemellä. Mikäli haluat uppoutumisen omiin maisemiin, sekin onnistuu.

Tämä on oiva keino työyhteisöille viettää Tyhy-päivää, aina ei tarvitse suorittaa vaan voi antautua luonnon ja mielen vietäväksi.